Boogschutter

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter

Bron: rubriek.nl

De Boogschutter, het negende teken van de dierenriem, heeft intense emoties en is vol passie.

  • De heersende planeten van de Boogschutter: Jupiter
  • Element: Vuur
  • Kwaliteit: Beweeglijk
  • Geluksdag: Donderdag
  • Kleur: Blauw
  • Getallen: 3, 7, 9, 12, 21
  • Gaat het beste samen met: Tweelingen en Ram
  • De Boogschutter houdt van: vrijheid, reizen, de vrije natuur, filosofie

20 Eigenschappen van de Boogschutter

(geboren 22 november – 21 december)

1. Boogschutters zijn ras-optimisten

Boogschutters zien het leven en de toekomst over het algemeen zeer positief en met enthousiasme tegemoet.

2. Boogschutters hebben grootse plannen en dromen

Ze zijn niet bang om heel hoog in te zetten op alles wat ze willen bereiken en ze hebben genoeg zelfvertrouwen om te denken dat het ze zal lukken om het te verwezenlijken.

3. Boogschutters zijn open en eerlijk

Ze maken van hun hart geen moordkuil. Ze zijn heel direct en kunnen daardoor wel eens een tikkeltje bot overkomen. Maar de meeste mensen kunnen hun eerlijkheid en oprechtheid wel waarderen.

4. Boogschutters zijn grappig

Boogschutters zijn er heel goed in om het grappige of belachelijke van een situatie in te zien. Ze hebben een apart soort humor, vaak een beetje sarcastisch, waar je van houdt of niet.

5. Boogschutters houden van hun vrijheid

Hoe meer je een Boogschutter aan de ketting probeert te leggen, hoe meer ze zich proberen te bevrijden.

6. Boogschutters zijn avontuurlijk

Reizen en avontuur zit Boogschutters in het bloed. Ze hebben behoefte aan het ontdekken van nieuwe landen en plaatsen en ze willen nieuwe ervaringen opdoen.

7. Boogschutters hebben altijd gelijk

Dat vinden ze zelf en ze zullen niet rusten voordat ze hun gelijk of jouw ongelijk bewezen hebben. Sommige noemen het ook wel betweters maar dat klinkt wat minder vriendelijk.

8. Boogschutters zijn rusteloos en ongeduldig

Stil zitten en niks doen is een straf voor de Boogschutter. Als je ze iets in hun hoofd hebben, moet het meteen gebeuren. Of beter nog, gisteren.

9. Boogschutters zijn niet bang voor een gokje

Hun avontuurlijke kant zorgt ervoor dat ze niet op zeker spelen en af en toe graag een gokje wagen. Om het spannend te houden waarschijnlijk…

10. Als een Boogschutter boos is…

…dan zal je dat weten ook. De Boogschutter kan dan hard en meedogenloos uit de hoek komen. Ze zullen je meteen van Facebook afgooien en kunnen je ook in het echte leven volkomen negeren.

11. Als een Boogschutter verdrietig is….

…dan trekken ze zich terug om alleen in een hoekje te treuren. Ze delen hun emoties dan liever niet met anderen. Gelukkig duurt dat meestal niet lang.

12. Een Boogschutter leeft in het heden

Net als Rammen leven ze niet in het verleden. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ze blijven dan ook meestal niet lang boos op iemand.

 13. Boogschutters zijn creatieve denkers

Een boogschutter is een creatieve denker. In hun hoofd zijn ze altijd op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe oplossingen. Ze leren er ook graag nieuwe nieuwe dingen bij. Die constante nieuwsgierigheid in combinatie met creativiteit maakt Boogschutters ook goede kunstenaars, muzikanten, schrijvers of filosofen.

14. Een Boogschutter is leuk gezelschap

Boogschutters zijn vrolijk, spontaan en altijd in om plezier te maken. Door hun grenzeloze enthousiasme trekken ze anderen mee in die vrolijkheid.

15. Boogschutters denken ver vooruit

Onderschat een Boogschutter en zijn plannen niet. Ze hebben hun plannen voor zichzelf duidelijk uitgewerkt. Lukt het niet, dan hebben ze ook nog een plan B klaar en een plan C en waarschijnlijk nog wel een paar plannen.

16. Boogschutters kunnen niet tegen onrecht

Als een Boogschutter je betrapt op oneerlijkheid of als je ze onterecht voor gek zet, kunnen ze je hard en meedogenloos afstraffen.

17. Een Boogschutter houdt zich niet bezig met onbelangrijke details

Ze richten zich op dingen die belangrijk voor ze zijn. Ze houden zich niet bezig met onzin, roddel, praatjes en achterklap. Zonde van hun tijd.

18. Een Boogschutter heeft tijd nodig in de liefde

Een Boogschutter is geen huisje, boompje, beestje type. Het duurt meestal wel even voor hij of zijn zijn wilde haren kwijt is en klaar is om zich te vestigen. Het kan ook wel even duren tot ze zich aan iemand binden.

19. Boogschutters zijn veeleisend

Niet alleen binden ze ze zich niet snel aan iemand. Boogschutters zijn ook nog veeleisend. Ze hebben vaak een hele lijst van eigenschappen waar hun eventuele liefdespartner aan moet voldoen.

veeleisend

20. Een Boogschutter kan een tikkeltje rebels zijn

Boogschutters zijn doorgaans rechtlijnig en hebben sterke morele waarden. Maar ze kunnen ook makkelijk van hun ideeën of waarden afwijken als ze dat persoonlijk beter uitkomt.