Schorpioen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen

Bron: rubriek.nl

De Schorpioen, het achtste teken van de dierenriem, heeft intense emoties en is vol passie.

  • De heersende planeten van de Schorpioen: Pluto en Mars
  • Element: Water
  • Kwaliteit: Vast
  • Geluksdag: Dinsdag
  • Kleur: Rood, roodbruin
  • Getallen: 8, 11, 18, 22
  • Gaat het beste samen met: Stier en Kreeft
  • De Schorpioen houdt van: gelijk hebben, de waarheid, passie, langdurige vriendschappen

20 Eigenschappen van de Schorpioen

(geboren 23 oktober – 21 november)

1. Schorpioenen zijn gepassioneerd

Schorpioenen zijn gepassioneerde mensen met intense emoties. Niet alleen in de liefde maar bij alles wat ze doen komt passie kijken.

2. Schorpioenen zijn een tikkeltje mysterieus.

Schorpioenen zijn complexe persoonlijkheden. Ze laten anderen niet snel het achterste van hun tong zien. Ze houden bepaalde dingen graag voor zich zichzelf. Waarschijnlijk leer je ze nooit helemaal kennen.

3. Schorpioenen hebben een magnetische aantrekkingskracht

Schorpioenen zijn vaak verleidelijke types. Ze kunnen mensen boeien en intrigeren. Als ze hun charme gebruiken zijn ze moeilijk te weerstaan.

4. Schorpioenen zijn niet goedgelovig

Schorpioenen zijn slim en hebben dingen snel door. Daarnaast zijn ze ook vrij sceptisch. Ze geloven dingen niet zomaar maar willen eerst bewijzen zien.

5. Schorpioenen kunnen argwanend zijn

Schorpioenen vertrouwen iemand niet zomaar. Ze zijn vaak achterdochtig en argwanend en gaan er niet als vanzelfsprekend vanuit dat iemands bedoelingen goed zijn.

6. Schorpioenen zijn ambitieus

Ze zijn gedreven om hun doelen te verwezenlijken en gaan ook graag de strijd aan met anderen. Als ze besloten hebben dat ze iets willen hebben of willen bereiken, dan zullen ze door niets en niemand laten tegenhouden.

7. Schorpioenen zijn wraakzuchtig

Je kan een Schorpioen beter niet dwarszitten of boos maken. Als je ze boos maakt dan kan je verwachten dat ze vroeg of laat wraak nemen.

wraakzuchtig schorpioen

8. Een boze Schorpioen kan dingen kapot maken

Een boze Schorpioen is echt boos. Ze kunnen met dingen gooien, dingen kapot maken om die heftige emoties af te reageren.

9. Als Schorpioenen iets zeggen, menen ze het

Schorpioenen zullen je geen compliment geven als ze het niet echt menen. Ze zullen ook geen blad voor de mond nemen als je ze om hun mening vraagt. Verwacht een eerlijk antwoord

10. Een Schorpioen vindt vertrouwen belangrijk

Schorpioenen vinden vertrouwen ontzettend belangrijk in een relaties. Een Schorpioen schenkt je niet snel zijn vertrouwen. Maar als hij je eenmaal vertrouwt, dan heb je een partner of vriend voor het leven.

11. Een Schorpioen is geen open boek

Een Schorpioen kan in het begin best gereserveerd en gesloten overkomen. Ze hebben wat tijd nodig om te ontdooien. Pas als ze je beter kennen, laten ze meer van zichzelf zien.

12. Schorpioenen zijn jaloers

Schorpioenen zijn de tekens die het meest last hebben van jaloezie. Ze kunnen intens van iemand houden en zijn ook bang om iemand kwijt te raken. Dat kan ze snel en onredelijk jaloers maken

13. Een Schorpioen kent hoge toppen en diepe dalen

Schorpioenen laten uiterlijk niet altijd zien wat ze innerlijk voelen. Inwendig kunnen hun emoties variëren van hoge toppen tot diepe dalen. Vooral de diepe dalen kunnen heel vermoeiend zijn.

14. Het is alles of niets in de liefde voor Schorpioenen

Verliefdheid kan bij Schorpioenen zorgen voor heftige emoties. Als ze voor iemand vallen, vallen ze hard. Ze kunnen er alles en iedereen door vergeten. Het is alles of niets in de liefde.

15. Schorpioenen hebben een doordringende blik

Niet alleen ontgaat ze weinig en hebben ze alles in de gaten. Je kan een Schorpioen vaak herkennen aan hun onderzoekende en doordringende blik. Een beetje als van een havik. Als blikken konden doden, waren ze vast afkomstig van een Schorpioen.

16. Een Schorpioen is onafhankelijk

Ze gaan hun eigen weg. Ze houden daarbij niet van de bemoeienis of ongevraagd advies van anderen.

17. Schorpioenen kunnen ongelooflijk koppig zijn

Ze zijn koppig en vastberaden. Als Schorpioenen ergens een mening of idee over hebben dan zullen ze er niet snel vanaf wijken. Ze weten gewoon dat ze gelijk hebben.

18. Een Schorpioen komt zijn beloften na

Als een Schorpioen je iets belooft, dan kan je erop vertrouwen dat hij zijn belofte nakomt. Dat verwachten ze trouwens ook van anderen.

19. Schorpioenen zijn kieskeurig met het kiezen van hun vrienden

Ze geven de voorkeur aan een paar echt goede vrienden boven een heleboel oppervlakkige kennissen.

20. Schorpioenen hebben behoefte aan tijd alleen

Af en toe hebben Schorpioenen wat ruimte nodig om tot rust te komen en hun gedachten op een rij te zetten. Laat ze gewoon gaan. Als ze er aan toe zijn komen ze vanzelf weer terug.