Tweelingen

20 Eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen

Bron: rubriek.nl

De Tweelingen, het derde teken van de dierenriem is charmant, onvoorspelbaar en veranderlijk.

De heersende planeet van Tweelingen: Mercurius
Element: Lucht
Kwaliteit: Beweeglijk
Geluksdag: Woensdag
Kleur: Lichtgroen, geel
Getallen: 5, 7, 14, 23
Gaat het beste samen met: Boogschutter, Waterman
Tweelingen houdt van: afwisseling, muziek, boeken, kletsen, korte uitstapjes.

20 Eigenschappen van de Tweelingen

(geboren 21 mei-20 juni)

1. Tweelingen zijn constant druk in hun hoofd

In het hoofd van de Tweelingen is het constant druk met gedachten, ideeën en vragen. De Tweelingen is van nature nieuwsgierig en wil graag veel weten over praktisch alles. Toch vinden ze het wel moeilijk om zich lang met één onderwerp bezig te houden. Hun interesse is heel uitgebreid en verschillend waardoor hun aandacht oppervlakkig is.

2. Tweelingen kunnen goed flirten

Tweelingen kunnen de gewoonte hebben om erg te flirten. Vaak hebben ze het zelf niet eens in de gaten en gebeurt het als vanzelfsprekend. Ze zijn van nature vriendelijk en ze zijn goed met woorden.

3. Tweelingen proberen conflicten te vermijden

Tweelingen houden niet van onnodig drama en conflicten. Ze zullen weglopen voordat de gemoederen al te verhit raken. Ze vinden ook vaak dat ze belangrijker dingen te doen hebben. Het liefst vergeten ze conflicten snel en gaan ze verder met hun leven.

4. Als je Tweelingen dwars zit, dan nemen ze wraak

Tweelingen zijn van nature pacifistisch. Maar als je ze in een hoek drijft dan zien ze geen andere mogelijkheid dan je op je plaats te zetten, vergelding te zoeken of wraak te nemen. Ze zijn niet bang om voor zichzelf op te komen en kunnen harde woorden gebruiken als ze boos zijn.

5. Tweelingen zijn goed met woorden

Tweelingen hebben een snelle geest en een rijke woordenschat. Ze praten veel en graag. Ze vinden het vaak ook leuk om vreemde talen te leren.

6. Tweelingen zijn zeer onafhankelijk

Het is lastig, en waarschijnlijk zelfs onmogelijk om een Tweelingen te overheersen. Ze zijn zo onafhankelijk dat ze alleen op zichzelf vertrouwen. Ze volgen liever hun eigen weg dan dat ze in de schaduw van iemand anders staan.

Tweelingen hebben een sterke behoefte aan vrijheid en als iemand probeert die vrijheid te beknotten dan zullen ze alles doen om los te breken uit de sleur of uit je greep.

7. Tweelingen kunnen zich goed aanpassen

De Tweelingen is de kameleon van de dierenriem. Ze passen zich makkelijk aan aan hun omgeving, aan de omstandigheden of aan het gezelschap waarin ze verkeren. Ook als ze moeilijke of emotionele tijden doormaken, weten ze zich goed aan te passen en slaan ze zich er doorheen.

kameleon

8. Tweelingen houden alles in de gaten

De Tweelingen is een nieuwsgierig wezen en houdt alles wat er in zijn of haar omgeving gebeurt nauwlettend in de gaten. Ze zijn natuurlijke onderzoekers die proberen achter de waarheid te komen. Onderschat nooit hum vermogen om de onderste steen boven te krijgen.

9. Tweelingen hebben geen tijd voor gezeur en geklaag

Tweelingen hebben absoluut geen zin en geen tijd voor mensen die overal over zeuren. Ze zullen snel verveeld raken en afhaken. Als jij nog aan het zeuren en klagen bent zijn hebben zij al iemand anders gevonden om mee om te gaan.

10. Tweelingen houden van mensen die hen uitdagen

Tweelingen zijn dol op mensen die hen geestelijk stimuleren. Ze houden van geestige en interessante verhalen en ze willen aan het lachen gemaakt worden. Ze houden ervan om van gedachten te wisselen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

11. Tweelingen nemen geen blad voor de mond

Tweelingen hebben over veel dingen een mening en die zullen ze graag met je delen. Ze vertellen je precies wat ze op hun lever hebben. Ook al zijn dat dingen die je misschien liever niet wilt horen.

12. Tweelingen zijn af en toe een beetje vreemd….

Ze kunnen onvoorspelbaar zijn en soms gewoon wat vreemd waardoor anderen vol verwondering naar ze kijken en zich afvragen waar ze nu weer mee bezig zijn. Tweelingen zijn geen fan van saai en gewoontjes en gaan ook graag tegen de stroom in. Daarom zal je je zelden vervelen in het gezelschap van een Tweelingen.

13. Tweelingen kunnen je overhalen

Eerder zeiden we al dat Tweelingen goed zijn met woorden. Die woorden gebruiken ze dan ook om je over te halen of om je daar te krijgen waar zij willen. Ze kunnen je op slinkse manieren overhalen en je dan laten denken dat het je eigen idee was.

14. Tweelingen zijn rusteloos en altijd onderweg

Tweelingen blijven niet graag lang op één plek en ze zijn vaak onderweg van de ene actie naar de volgende. Ze zijn rusteloos en steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen. Ze kunnen zich beklemd voelen door te veel van hetzelfde en routine.

15. Tweelingen zuigen kennis op als een spons

Omdat de Tweelingen breed geïnteresseerd zijn en overal iets van willen weten, zuigen ze kennis en informatie op als een spons. Graag leren ze steeds nieuwe dingen.

16. Tweelingen hebben extreme emoties

Tweelingen hebben intense emoties. Zowel positieve als negatieve emoties die zich vrij snel kunnen afwisselen. Zulke extreme emoties zijn emotioneel uitputtend. Een Tweelingen zal de emoties vooral voor zichzelf houden. Ze geven de buitenwereld graag het idee dat alles goed met ze gaat.

17. Tweelingen kunnen gesloten zijn

Tweelingen praten graag veel en vaak. Maar als het onderwerp te persoonlijk wordt dan kunnen ze plotseling een muur optrekken of van onderwerp veranderen. Dat gebeurt vooral als ze niet zeker weten of ze je wel kunnen vertrouwen.

18. Een Tweeling geeft zich helemaal in een relatie

Het kan even duren voor een Tweelingen zich openstelt. Maar als ze eenmaal besluiten om met iemand in zee te gaan dan geven ze zich ook helemaal. Bij Tweelingen is het daarom vaak alles of niets in de liefde.

19. Tweelingen zijn wild en avontuurlijk

Of het nu om werk gaat, om hobby’s, de liefde of wat dan ook, Tweelingen houden van avontuur in alles wat ze doen. Zolang het maar niet saai is.

20. Tweelingen hebben een apart gevoel voor humor

Tweelingen zijn gevat en staan vaak bekend om hun droge en sarcastische gevoel voor humor. Niet iedereen kan zich in die humor vinden of de snelheid van hun grappen bijhouden. Maar als het je smaak is, is het vaak hilarisch.