Luistersessies, Tijdmachine

Ik kom nog even terug op eerdere luistersessies die ik hield.
Wie kwamen daar aan bod?
Ben begonnen met de eerste LP die ik ooit kocht: Uriah Heep, Very ‘Eavy, Very “Umble. Voor mij staat ie nog steeds als een huis en de stereoweergave is verbluffend. Zang links, orgel rechts, gitaar links etc. Bijzonder, ze wisten toen echt nog niet wat ze met twee kanalen aan moesten. Luister ook maar eens naar de eerste platen van de Beatles.

6 juni

Ja ik spring van de hak op de tak maar ik vlieg door al die herinneringen heen die muziek nu eenmaal met zich meebrengt. Vandaar onderstaande plaat even tussendoor. Zo veel mooie herinneringen en heerlijke plaat.

1994

Zodra ik een opname tegenkom waarvan ik denk die bespreek ik tijdens mijn zoektocht dan stopt voor even de tijdmachine om de ruimte te nemen om de opname hier te beschrijven. Zolang mijn zoektocht duurt.

Verder met Uriah. Volgens mij een flinke kanshebber, maar er zijn er nog zo veel meer. We gaan het zien. De nummers zijn nog steeds van hoog nivo en de zang is heerlijk. Laten we de Hammond niet vergeten!!! Nog steeds herken ik veel teksten.
Mijn eerste ontmoeting met een eigen plaat.
Niet lang daarna kwam mijn Dual 704 Direct Drive platenspeler. En mijn eigen gebouwde kast met speakers in de deuren ingebouwd. Mijn ouders vonden dat ook allemaal prima, not. En tenslotte een echte buizenversterker die overbleef van een sociƫteit.

Moderne buizenversterker
Dual 704 Electronic Direct Drive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *